Energetsko certificiranje
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

Mi smo tvrtka specijalizirana za poslove zaštite na radu, zaštitu od požara, zaštitu okoliša, energetsko certificiranje i tehnička ispitivanja.  Nudimo profesionalnu uslugu po najpovoljnijim uvjetima na tržištu. Za sve poslove posjedujemo odgovarajuće licence nadležnih ministarstava.

Svoje poslovanje baziramo na informatičkom CRM sustavu (Customer Relationship Management), čijom implementacijom osiguravamo sigurnost na svim razinama uz kvalitetno upravljanje dokumentacijom i kontinuirano unapređivanje naših poslovnih procesa.

U cilju povećanja kvalitete naših usluga implementirali smo i certificirali sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001 za obavljanje ispitivanja, mjerenja, osposobljavanja i tehničkog nadzora/inspekcije u području zaštite na radu.

Stabilnost poslovanja i perspektivu poslovnog razvoja potvrđujemo certifikatom bonitetne izvrsnosti AA, a za pokriće odgovornosti prema naručitelju usluga jamčimo i policom osiguranja od odgovornosti iz djelatnosti.

Poslove zaštite na radu obavljamo na temelju ovlaštenja izdanog prema novom Zakonu o zaštiti na radu što je jamstvo da ćete dobiti uslugu usklađenu s novim Zakonom.

Urede imamo u Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu, a usluge obavljamo na području cijele Hrvatske.

Više pogledajte na: http://www.preventa.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

MPLAN je interdisciplinarni ured, koji je baziran na izmjeni mišljenja različitih inženjerskih struka, čijom se integracijom omogućuje najkvalitetnije realiziranje projektnih zadataka u zadanom vremenu. Takav pristup rezultira s realizacijom projekata na zadovoljstvo klijenata i njihove okoline, uvažavajući suvremene principe prakse.

Ured kroz svoje usluge nudi iskustvo, stručnost, efikasnost, fleksibilnost, odgovornost, kreativnost. Projektnom dokumentacijom i tehničkim savjetovanjem prati cijeli proces izgradnje od ideje do početka korištenja građevine.

Osnovna djelatnost društva su: stručni poslovi prostornog uređenja, projektiranje, građenje i uporaba građevina, nadzor nad gradnjom, upravljanje projektima, konzalting, energetski pregledi i energetsko certificiranje zgrada.

Investitora pratimo od prvih razgovora i skica, preko izrade cjelokupne projektne dokumentacije potrebne za ishođenje dozvola i gradnju pa do nadzora same gradnje i dovođenja objekta do pune funkcionalnosti

Više pogledajte na: http://mplan.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: M PLAN d.o.o.
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

- Projektiranje - Energetski pregledi i energetsko certificiranje zgrad a- Legalizacija bespravno izgrađenih zgrada - Stručni nadzor - Stručna tehnička ispitivanja i pregledi konstrukcija - Etažiranje

Više pogledajte na: http://www.empora.hr/index.php

Cijena: Na upit
Trgovina: Empora d.o.o.
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

ENERGETSKO CERTIFICIRANJE ZGRADA

Elektromix d.o.o. je ovlaštena pravna osoba za provođenje energetskih pregleda građevine, javne rasvjete i izdavanje energetskih certifikata.

Već dugi niz godina tvrtka Elektromix vodeća je tvrtka na području Šibensko-kninske županije u izradi elektrotehničke projektne dokumentacije i nadzoru elektro radova. 
Ukoliko planirate izgradnju novog stambenog ili poslovnog objekta, rekonstrukciju ili adaptaciju postojećeg obratite se nama.

Više pogledajte na: http://www.elektromix.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

Misija RITEH-a je pružanje inženjerskih i konzultantskih usluga, te kompletnih rješenja na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Pomažemo našim klijentima povećati energetsku učinkovitost objekata, smanjiti troškove energije i emisiju CO2, te im osiguravamo optimalan put financiranja i dobivanja bespovratnih subvencija.

Vizija RITEH-a je postati nacionalni centar inženjerske izvrsnosti na području energetske učinkovitosti, s podružnicama koje služe na korist lokalne sredine u kojoj djeluju. Kroz naše inženjerske urede u Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Splitu, Čakovcu i Istri na putu smo da to i ostvarimo.

Cilj RITEH-a je biti prvi izbor klijentima koji žele ulagati u objekte, smanjiti potrošnju energije i biti energetski učinkovitiji. Pri projektiranju tehničkih sustava zgrade koristimo tehnološka rješenja koja omogućavaju visoku energetsku učinkovitost. Uvođenje novih sustava koji će povećati uporabnu vrijednost i optimalna tehnička rješenja primjerena pojedinom objektu naša su vodilja prilikom izrade projekata, a zadovoljstvo korisnika te racionalna potrošnja električne, toplinske i rashladne energije konačni cilj.

Više pogledajte na: http://www.riteh.eu//

 

Cijena: Na upit
Trgovina: RITEH d.o.o.
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

ENERGETSKI CERTIFKAT - energetski pregledi i energetska certifikacija zgrada, stanova, kuća, poslovnih prostora, jednostavnih i složenih objekata

Tvrtka ovlaštena od strane Ministarstva za energetske preglede i izdavanje energetskih certifikata za jednostavne i složene objekte

Kontakt

TEL/FAX: 021 312 440

MOB: 095 44 44 552

mail: info@e-certificiranje.eu

više pogledajte na: www.e-certificiranje.eu

Cijena: Na upit
Trgovina: NIS d.o.o.
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

Ako ste se napokon odlučili da Vam mi napravimo energetski certifikat... Čestitam ! Niste pogriješili i stoga bih Vas zamolio da krenemo ovim redom:

1. Preuzimanje osnovnih podataka

Nazovite nas telefonski ili nam pošaljite mail i mi ćemo preuzeti osnovne podatke.

    Trebaju nam:

     -  da li je HITNA ili uobičajna procedura

     -  način plaćanja (gotovina, kartice, jednokratno ili obročno)

     -  površina objekta koji se certificira

     -  adresa objekta

     -  vlasnik objekta (ime, prezime, OIB, adresa stanovanja)

     -  kada želite da se obavi energetski pregled

2. Izračun i dogovor oko cijene

Na temelju gornjih podataka mi ćemo Vam izračunati ukupnu cijenu, te Vam poslati ponudu putem maila ili Vam ponudu donijeti na objekt kad vršimo energetski pregled.

Ukupna cijena je uvijek u skladu sa cjenikom, eventualno uvećana za troškove dolaska ako je objekt izvan Zagrebačke županije. Trudimo se naš dolazak izvan Zagreba nenaplatiti tako što povezujemo izlazak na nekoliko sličnih lokacija, te time racionaliziramo troškove. Ako je riječ o hitnoj izradi, tada se dogovaramo kako da uskladimo trošak dolaska a klijent bude zadovoljan.

3. Energetski pregled

Po dogovoru dolazimo na objekt i vršimo energetski pregled.

Kod dolaska na objekt, plaćate 200 KN za energetski pregled (plaćate gotovinom ili karticom uz izdavanje našeg fiskalnog računa ili 200 KN plaćate po predračunu na naš transakcijski račun). Ostatak do punog iznosa plaćate tek kod preuzimanja certifikata (gotovinski ili karticom - jednokratno ili obročno bez naknade i kamata do 6 rata).

Energetski pregled traje od 30 minuta za najmanje stanove, pa do 90 minuta za objekte površine do 400m2.

Pri energetskom pregledu molio bih Vas da imate kod sebe vlasnički list, te izvode od potrošnje energenata (plin, struja, lož ulje, drva, voda...) skupljenih u zadnje 3 godine. Ako imate nacerte bit će mi od pomoći, no ako nemate snaći ću se i bez njih.

4. Isporuka certifikata

Mi izrađujemo certifikat u dogovorenom roku i slijedi preuzimanje.

Certifikat se preuzima osobno u našem uredu u Zagrebu (Bijenička cesta 8) ili se šalje poštom na Vašu adresu, te se tada naplata vrši pouzećem.

Kod preuzimanja certifikata u našem uredu ostatak možete platiti gotovinski ili karticom - jednokratno ili obročno bez naknade i kamata do 6 rata.

Pri preuzimanju certifikata pouzećem, plaćate poštaru razliku iznosa od pune cijene umanjenu za 200 KN koje ste platili kod energetskog pregleda, te poštarinu i poštansku proviziju za novčanu transakciju. Taj iznos je obično oko 40 KN po pošiljci. Za slanje koristimo usluge HP Express-a.

​I to je sve. Nadam se da nije komplicirano i da ćete uskoro postati još jedan od naših uskoro 700 zadovoljnih klijenata.

Čekamo Vaš poziv....

Više pogledajte na: http://www.realitas-encert.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

Energetski certifikat se izrađuje na temelju stvarnog stanja vašeg stana, kuće, ureda ili vikendice. Ako želite imati valjani certifikat, uz njega morate dobiti i izvješće iz kojeg možete saznati detalje poput energetskog razreda vašeg objekta, mjera koje možete poduzeti da vam objekt uđe u viši razred, koliko će vas to koštati ali i vrijeme za koliko će vam se te mjere isplatiti. Trenutno po Hrvatskom zakonu najpovoljniji razred je zadan C razred, dok su u visokorazvijenim zemljala samoodržive kuće koje spadaju u A ili A+ razrede. Da bi se napravilo izvješće i saznao energetski razred ovlašteni certifikator mora otić na pregled. 

Energetski certifikat nije samo dokument koji dodajemo uz kupoprodajni ugovor, to je dokument koji pomaže vama da si olakšate troškove, smanjite račune i uljepšate način na koji živite, a pritom pazite na zaštitu okoliša.

Više pogledajte na: http://www.energetski-certifikat-zagreb.com/

 

Cijena: Na upit
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

EnergetskiCertifikat.org je web stranica koja surađuje sa tvrtkama koje se bave izradom energetskih certifikata na svim područjima Hrvatske. EnergetskiCertifikat.org je u vlasništu PALAM d.o.o.

Energetska učinkovitost vaše zgrade može popraviti kvalitetu života vama i vašim ukućanima kao i produljiti vijek građevine i smanjiti utrošak energije s time i troškove održavanja. Točnije energetsko certificiranje je vrlo koristan za svaku zgradu i zbog Europske unije svaka zgrada će ga morati izraditi. Samo je pitanje vremena hoće li krajnji rok biti za godinu ili dvije. Sigurno ste čuli za neko loše iskustvo s trenutnom legalizacijom objekata, kada pojedini građani nisu stigli izraditi potrebne tehničke dokumentacije zbog nedostatka vremena, a o cijeni kvadrata ne treba ni govoriti. Naš savjet je da energetski pregled i energetski certifikat obavite što  prije zbog kvalitete izrade, a i cijene.

Više pogledajte na: http://www.energetskicertifikat.org/

Cijena: Na upit
Trgovina: PALAM d.o.o.
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

URED ZA LEGALIZACIJU I ENERGETSKO CERTIFICIRANJE, Strojarska 20/16 VMD Kvart, 10 000 Zagreb, najveći ured u Hrvatskoj sa više od 100 arhitekata, geodeta, ing. građevinarstva, crtača i 50-tak partnerskih tvrtki za Legalizaciju, te vlastitom flotom terenskih ekipa u cijeloj zemlji obaviještava Vas:  Najpovoljnije cijene: legalizacija u RH! 

Više pogledajte na: https://legalizacija.com.hr/

Cijena: Na upit
LOAD MORE