Kozmetički
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički

Počevši 2004. godine kao prvi specijalizirani salon za uređenje noktiju u gradu, svojim smo prepoznatljivim i kvalitetnim radom postali najpoznatiji studio za nokte u gradu. Tijekom godina vrhunski smo školovali nekolicinu djelatnica, koje su danas i same vlasnice salona za uređenje noktiju u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. No, otišli smo i korak dalje, marljivim radom i nizom edukacija i školovanja, proširili smo ponudu kvalitetnih usluga na nivou kompletnog kozmetičkog salona.
Danas, nakon desetljeća iskustva u samoj struci kao i u pristupu klijentima, nudimo pored uobičajenih kozmetičkih usluga i najnovije, jedinstvene tretmane, kao prvi i jedini u ovom dijelu Hrvatske.

Više pogledajte na: https://salon-ljepote-artist.hr/o-nama/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički

Body Oasis – vodeći salon za eliminaciju celulita i zdravo mršavljenje u Varaždinu i široj regiji. Nudimo klijentima kvalitetu i rezultate koji nas izdvajaju iz mase drugih kozmetičkih salona po ponudi, usluzi i stručnosti osoblja. Bogata ponuda raznolikih tretmana i metoda za njegu lica, tijela, ruku i nogu koje obavljamo na klasičan način ili uz pomoć vrhunskih kozmetičkih aparata,uz korištenje samo kvalitetnih proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača prema metodama i savjetima struke jamstvo su našeg uspjeha.

Adresa: Zagrebačka ul. 65, 42000, Varaždin

Telefon: 042 200 393

 Ana-Marija mob. 099 401 8328

Više pogledajte na: https://www.facebook.com/BodyOasisCentar/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički
Cijena: Na upit
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički

Sauna

Očistite svoj organizam od toksina i iskoristite jednostavan, jeftin i ugodan način čišćenja. Osim detoksikacije organizma, ljudi su tisućama godina koristili saunu kao zdrav i efikasan način brige o zdravlju pa zašto ne biste i vi?

Prednosti saune

 • pomaže u opuštanju i rješenju stresa
 • efikasna je kod mršavljenja
 • čisti i pomlađuje kožu i cijeli organizam
 • potiče izbacivanje toksina iz tijela
 • poboljšava cirkulaciju krvi
 • poboljšava elastičnost arterija, štiti od visokog tlaka, bolesti srca i krvnih žila
 • pomaže kod artritisa, alergija, kožnih bolesti

Na više načina sauna djeluje ljekovito poput:

 1. Povišena temperatura tijela (hyperthermia) koju potiče sauna, ubija bakterije, gljivice, viruse i parazite.
 1. Zahvaljujući sauni možete se riješiti infekcija uha, sinusa, grla i crijeva, čak i kroničnih bolesti.
 1. Hyperthermia uništava patogene stanice, a istovremeno je jedan od poznatih načina liječenja raka.

 Više pogledajte na: http://torbar-centar-ljepote.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički

U lijepom ambijentu i ugodnoj relaksirajućoj atmosferi možete i Vi uživati u posebno za Vas kreiranim programima njege lica i tijela.

Možete uživati u:

 • antistres terapijama
 • tretmanima
 • masažama za opuštanje
 • mršavljenju
 • pomlađivanju

Kozmetički salon Bellus femina koristi znanje i iskustva najpoznatijih liječnika nutricionista i fizioterapeuta kako bi što bolje pomogli savjetima svojoj klijenteli.

Više pogledajte na: http://bellusfemina.hr/bellus-femina-salon-ljepote/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički

ZAŠTO TREBAMO PEDIKERA?

Noge, posebno stopala su jedan od najopterećenijih dijelova tijela.

Dugotrajno stajanje i neudobna obuća su za noge dodatno opterećenje. Posljedice svih tih negativnih djelovanja su najčešće tvrda koža na stopalima, natisci na najviše izloženim dijelovima stopala i mnogi drugi problemi. U salonu pedikure uspješno odstranjujemo sve vrste nepravilnosti.

U studiju pedikure SMART nudimo Vam preventivnu njegu i rješavanje zahtjevnijih problema kao što su :

 • odstranjivanje tvrde kože na stopalima
 • odstranjivanje natisaka i drugih oblika nepravilnosti
 • korekciju uraslih noktiju
 • oblikovanje noktiju na nogama
 • sve vrste njege stopala

 Više pogledajte na: http://www.smart.com.hr/pedikerske-usluge/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički

Salon ljepote Kozjak je licencirani kozmetičko pedikerski salon i Homeopatsko savjetovalište. To je mjesto gdje se možete opustiti i dobiti vrhunsku uslugu zahvaljujući profesionalnom i educiranom osoblju .Ono što nas razlikuje od drugih je naš pristup ljepoti i zdravlju. Sve to možete dobiti na jednom mjestu i u ugodnom ,a ipak modernom i toplom okruženju.

Kao medicinska sestra, majstor pedikure i kozmetike, limfoterapeut, Tui na terapeut te Homeopata (LICH 4g) i kao Majstor stručni učitelj (Obrtničko učilište ) te kao suradnik tvrtke  Vita Life (e MRS) u salonu zajedno sa svojim osobljem njegujem visoke estetske i zdravstvene kriterije koji se baziraju na holističkom pristupu prema klijentu ali imaju i edukativan karakter. Jer samo dobro informiran i osvješten čovjek zna što treba poduzeti da bi bio zadovoljan samim sobom i svojim izgledom, a zahvaljujući tome uspješniji je i u privatnom i u poslovnom životu. U salonu imamo i stručnjaka Vizažistu za make up.

Sve je to vrlo važno jer poznata je naša vječita potreba od postanka svijeta  pa sve do današnjih dana ( kada i muškarci postaju metroseksualci) da ostanemo ili postanemo lijepi  ili nastojimo biti još ljepši!

Stoga ne čudi parola jedne vremešne 90-godišnjakinje :

„Kill me but make me beautiful „

Iz naše ponude želimo posebno naglasiti eMRS sistem koji ima široki spektar djelovanja. Možemo ga koristiti preventivno i kurativno, a za nas je najvažniji zbog efekta harmonizacije i vitalizacije cijelog organizma.
 

Potencijalni korisnici su: 
• wellness
 • kozmetički saloni
 • fitness centri
 • športski klubovi
 • medicinske ustanove
 • fizikalna terapija
 • veterinarske ordin.
 • kućna primjena
 
Osim navedenih usluga u salonu možete dobiti i uslugu homeopatskog savjetovanja.

Više pogledajte na: http://www.salonljepote-kozjak.hr/o-nama

Cijena: Na upit
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički

ELEKTROSTIMULACIJA MIŠIĆA

Elektrostimulacija mišića  je elektroterapijski tretman visoko sofisticiranim aparatom koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, ubrzava mršavljenje, potiče perifernu mikrocirkulaciju, poboljšava mišićni tonus, oblikuje tijelo i vraća mu vitkost.

Princip rada elektromišićne stimulacije temelji se na specifičnim strujama koje uzrokuju mišićne kontrakcije tj. potiču mišiće na rad čime se povećava potrošnja tjelesnih masnoća, poboljšava cirkulacija i detoksikacija tkiva.

Elektrostimulacija mišića nije samo puko kontrahiranje mišića, njome se također sagorijeva oslobođena energija iz masnoća, poboljšava se protok tjelesnih tekućina i izmjena tvari. Istovremeno se povećava mišićna napetost i tonus te pospješuje mršavljenje i vitkost.

Predviđeno trajanje tretmana je 45 minuta.

Više pogledajte na: http://sapro.hr/elektrostimulacija-misica#prettyPhoto

Cijena: Na upit
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički

 Poliklinika Milojević

Nikola Milojević

Dr. Nikola Milojević
Jedan od vodećih engleskih estetskih doktora otvorio polikliniku u Hrvatskoj


Naš je Limelight laser, jedini u Hrvatskoj, još jedna inovacija iz našega modernog laserskog centra. Za pojedinačne pigmentacije na licu, rukama ili tijelu (ili za pacijente koji ne žele upotrebljavatiObagi kreme), ovaj laser trajno rješava sve probleme nakon svega 1-4 tretmana. Ako u to sumnjate, pitajte samog dr. Milojevića koji je još oduševljen brzim i bezbolnim rezultatima!Uklanjanje pigmentacija 
(Limelight)

 Više pogledajte na: http://www.milojevic.hr/Laserski-centar/Uklanjanje-pigmentacija/
 

Cijena: Na upit
Kategorija: Ljepota/Njega/Kozmetički

Ekstenzije obrva

Nova revolucionarna tehnika izgradnje 3D ekstenzija obrva pruža potpunu rekonstrukciju tankih, slabih i nepotpunih obrva. Ovom metodom se može kreirati punoća i defiinicija kao niti jednom drugom metodom njege obrva. Rezultat su, obrve potpuno prirodnog izgleda otporne na vodu i razmazivanje, konstruirane prema prirodnom obliku klijentice da bi dobili gušće, deblje i poželjnije obrve, idealne definicije koje traju do 4 tjedna a i duže uz pravilnu njegu.
Ova tehnika daje savršene rezultate i u usporedbi sa trajnom šminkom ili japanskom metodom iscrtavanja obrva ima velike prednosti. Prvenstveno tehnika je potpuno neinvazivna i bezbolna, antialergijska – nema neželjenih mogućnosti komplikacija i reakcija na koži. Zatim, najvažniji faktor je da obrve izgledaju trodimenzionalno, potpuno prirodno, nema razlike vidljive oku sa prirodnim dlačicama što je velika razlika i prednost naspram naslikanim obrvama. Obrve se grade potpuno finim prirodnim dlačicama koje su oblikovane potpuno identično kao i prirodna dlaka obrve.
Izgled obrva se prilagođava prema svakoj klijentici osobno i jednako je uspješna metoda za one koje imaju prirodne obrve i žele samo bolju definiciji i naglašeniji oblik ili klijentice koje imaju djelomične  nedostatke dlačica na obrvama.

Picture

Više pogledajte na: http://salondaisy.hr/usluge.html

Cijena: Na upit
Trgovina: Daisy j.d.o.o
LOAD MORE