Čišćenje
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

Usluge čišćenja i pranja BUC, vl. Cebin Zlatko, Buzin

  • Adresa:Cebini bb, HR-10010 Zagreb-Sloboština
  • Mobitel:+385 (91) 66 08 140
  • OIB:97216343854
  • Matični broj:91566851
  • IBAN PBZ:HR7323400091150126266
Cijena: Na upit
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

Gress d.o.o privatna je tvrtka sa 20-godišnjim iskustvom u poslovima profesionalnog čišćenja i održavananja svih vrsta objekata. Kao potvrda našem profesionalnom pristupu prema poslu, najbolje govori povjerenje klijenata za koje vršimo uslugu čišćenja svaki dan u tjednu, na području cijele Republike Hrvatske na više od 100 različitih objekata.
Profesionalan odnos kojim pristupamo prema našim klijentima kao i znanje koji smo stekli kroz dugogodišnje educiranje i iskustvo rada na ovoj vrsti usluge, profilirao nas je u jedne od tržišnih lidera u ovoj branši! Upravo je i naša strategija razvoja usmjerena dugoročnom pozicioniranju na tržištu profesionalnog čišćenja.
Navedenom u prilog najviše govore dugogodišnji ugovori sa klijentima, prepoznatljivost branda GRESS kao sinonima za profesionalnu uslugu čišćnjenja, reference renomiranih tvrtki koje su nam ukazale povjerenje, konstantan rast i razvoj te konačno veličina tvrtke koja u ovom trenutku prelazi 200 stalno zaposlenih radnika. Upravo konstantan rast tvrtke kao i financijska stabilnost, osiguravaju našim klijentima sigurnog i pouzdanog poslovnog partnera!

Više pogledajte na: http://www.gress.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: GRESS d.o.o.
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

Poduzeće ČISTO d.o.o. za trgovinu i usluge s osnovnom djelatnošću čišćenja i održavanja higijene u interijerima i eksterijerima, nastalo je kao produkt potrebe za redovnim i kvalitetnim uklanjanjem prljavštine na stručan način iz okoliša i prostorija u kojima boravimo. ČISTO je osnovano 1992. godine. Više od 20-ak godina poduzeće uspješno posluje, razvija svoju organizacijsku strukturu, znanja i vještina svih djelatnika, tehnologije rada primjerene modernim zahtjevima ekologije i šire društvene zajednice, te njegujemo dugoročne odnose s klijentima. Danas poduzeće ČISTO d.o.o. ima 48 djelatnika koji omogućavaju kvalitetu usluge u širokom području djelatnosti. Zahvaljujući  dugogodišnjem ulaganjem u našu opremu i prijevozna sredstva u mogućnosti smo djelovati brzo i efikasno na cijelom području Republike Hrvatske. Radnje za koje je to potrebno tekstualno popratimo dokumentima kao što su dokaznica mjera, zapisnik o izvršenim radovima ili građevinski dnevnik što potpisuje i odobrava osoba određena od strane nalogodavca. ČISTO koristi isključivo provjerena sredstva za čišćenje, tvrtki poznatih po europskom nivou kvalitete, koja posjeduju certifikat ISO 9001 kao i vodoprivrednu dozvolu naše države o biorazgradivosti.

Više pogledajte na: http://cisto.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: ČISTO d.o.o.
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

Vodeća Tvrta s iskustvom i kvalitetom. Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam kompletan asortiman usluga 24-satnog servisa 7 dana u tjednu za čišćenje ureda, poslovnog prostora, stana, stubišta, garaža ,kuća, uređenje zelenih površina okućnica, kemijsko dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja, madraca, auta. Osnovni prioritet nam je profesionalni pristup prema svakom klijentu u svakodnevnom poslovanju.

Više pogledajte na: http://www.boem-servis.com/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

ARX usluge čišćenja, sa sjedištem u Kastvu (Rijeka), registriran je za obavljanje svih vrsta čišćenja. Afirmiran je i uspješan gospodarski subjekt kojeg čine ljudi s dugogodišnjim iskustvom na poslovima vezanim za uslužnu djelatnost, a naročito u održavanju čistoće poslovnih i stambenih prostora te objekata za odmor. Naše reference čine zadovoljni korisnici koji cijene kvalitetu i korektan poslovni odnos.

Usluge pružamo, malim i srednjim i velikim tvrtkama čije urede i proizvodne pogone održavamo te u stambenim zgradama i turističkim objektima, na poslovima čišćenja stubišta.

Više pogledajte na: http://arx.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

Servis za čišćenje specijaliziran za poslove održavanja higijene, čišćenje interijera i eksterijera u svim poslovnim i stambenim objektima, te uređenja i održavanja okoliša. Usluge čišćenja temeljene na kvaliteti, profesionalnosti i ekaspeditivnosti.

Više pogledajte na: http://www.temperovero.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

SERVIS ZA ČIŠĆENJE FRANKO je obrtnička djelatnost koja sa svojim dugogodišnjim iskustvom uspješno djeluje na području Republike Hrvatske.
Specijalizirani smo za poslove održavanje higijene, čišćenje interijera i eksterijera u svim poslovnim i stambenim objektima, te uređenja i održavanja okoliša.
Poslove iz svojih djelatnosti obavljamo za veliki broj poduzeća, državnih i javnih institucija.
Naše poslovanje temeljimo na kvaliteti, profesionalizmu i dosljednosti.

Uspješnost poslovanja SERVISA ZA ČIŠĆENJE FRANKO ima za osnovu visoku razinu sustava upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša. Održavanje i stalna poboljšanja uspostavljenog sustava upravljanja tvrtka shvaća kao prioritet. U radu isključivo koristimo provjerena, najučinkovitija europska ekološka sredstva za čišćenje i higijenizaciju, koja posjeduju certifikat ISO 9001, kao i vodoprivrednu dozvolu naše države o biorazgradivost.

Obavljajuči naručene poslove jamčimo vrhunsku kvalitetu usluge te potpunu sigurnost i diskreciju od strane naših djelatnika.
U slucaju Vaše potrebe, obratite nam se s povjerenjem.

Više pogledajte na: http://www.inet.hr/franko-ciscenje/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

TONI grupa d.o.o. nudi generalna čišćenja, završna građevinska čišćenja i čišćenja nakon adaptacijskih radova. Ista čišćenja zahtijevaju iskustvo, dobru organizaciju ljudi, specijaliziranu opremu i sredstva, a sve kako bi se osigurao dobar rezultat i postojana kvaliteta.

Prije samog čišćenja na teren izlazi osoba koja utvrđuje stanje objekta. Klijentu se potom preporuča najoptimalnija usluga koja će zadovoljiti potrebe a objektu vratiti originalni sjaj.

Neki od naših korisnika generalnih čišćenja su Deichmann trgovine obućom prije otvaranja svakog dućana na prostoru naše županije, Cinestar kina, BrodKonstruktor, TC City Colosseum, Caffe Bar Castello, Projektgradnja,
Saint-Jean Industries, VIP i mnogi drugi partneri kroz 20 godina našeg rada.

Neke od usluga:
– strojno čišćenje svih vrsta podova
– sakupljanje i uklanjanje manjeg otpada
– uklanjanje svih etiketa i naljepnica, koje nisu trajne
– uklanjanje ostataka boja i mrlja
– ribanje, brisanje prašine i usisavanje svih izloženih površina
– čišćenje svih unutrašnjih dijelova ormara i stolova
– pranje i dezinfekcija svih dijelova kuhinjskog prostora i sanitarija
metenje, usisavanje i pranje podnih obloga
– pranje i poliranje prozora i pripadajućih okvira

Po završetku svakog čišćenja nakon adaptacijskih i građevinskih radova, zainteresirani smo i za nastavak suradnje u obliku periodičnog ili svakodnevnog održavanja prostora.

Više pogledajte na: http://tonigrupa.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: TONI FM d.o.o.
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

Potražite najbolju ponudu čišćenja – servis za čišćenje Sana

Sve što trebate znati o čišćenju, nudimo vam na jednom mjestu – na vama je da samo odlučite.
Donesite svoju najčišću odluku i vaši poslovni i životni prostori će biti besprijekorno čisti.

Više pogledajte na: http://www.sana.hr/

Cijena: Na upit
Kategorija: Ostalo/Čišćenje

Teško je na tržištu rada u jakoj konkurenciji, osmisliti nešto što već niste čuli, vidjeli pa i doživjeli u održavanju Vaših stanova, kuća, ureda, poslovnih objekata…

U takvoj situaciji naša tvrtka nudi Vam rad i rezultate koje temeljimo na vlastitim iskustvima. Naš gotovo obiteljski odnos prema prostorima koje održavamo stvara dodatnu sigurnost kod naših klijenata, da su za svoj novac dobili upravo ono što su željeli. Preporuke koje dobivamo od zadovoljnih korisnika naći će se i na ovim stranicama i tako upotpuniti sliku o našim mogućnostima.

Da bi postigli što bolje efekte koristimo se profesionalnim strojevima za održavanje i ekološki prihvatljivim sredstvima za čišćenje. Kad tome dodate vrijedne ruke, rezultat neće izostati. Mislim da je netko jednom napisao:“Čistoća je pola zdravlja“, a nastavak bi mogao biti: „a nečistoća druga polovica“. Za nastavak ove poslovice zaduženi smo mi, na Vama je da nazovete i to još DANAS!

Više pogledajte na: http://www.glowser.hr/

Cijena: Na upit
LOAD MORE