Pet fenomenalnih stvari na internetu koje su – besplatne
Objavljeno: 29.07.2016 u 12:33. Kategorija: Vijesti

Želim naučiti norveški jezik, ali sve škole stranih jezika su prekupe. Htjela bih više znati o digitalnom marketingu, ali moram dignuti kredit da bih platila školarinu. Obožavam dokumentarce, ali nemam ih sve na jednom mjestu. Volio bih razgovarati sa psihologom, ali mi je neugodno naći se s nekim lice u lice. Ako zvuči poznato, internet je tu da spasi stvar, i to bez nezgodnih udara na novčanik. Iskoristite ljeto za osobni napredak uz pomoć ovog popisa.

  1. Obrazovni tečajevi

Ako su cijene tečajeva jedina prepreka vašem daljnjem usavršavanju, na straniciClass Central možete naći stotine besplatnih on-line edukacija. Od molekularne biologije preko naprednih operacijskih sustava do utjecaja superheroja na pop kulturu, dostupno je praktički sve što vas zanima, i to bez posezanja u budžet.

  1. Strani jezici

Ako se po stranim zemljama volite kretati bez rječnika u ruci, stranica Duolingobi mogla biti dobro rješenje za vas.  Učenje stranog jezika moguće je bilo gdje i bilo kada, bez napornih oglasa i bilo kakvih naknada.

  1. Mega knjižnica dokumentaraca

Gospodarstvo, kriminal, biografije, umjetnost, zdravlje… na straniciDocumentary Heaven imate pristup rijeci dokumentaraca koje ste oduvijek htjeli pogledati.

  1. Psihološko savjetovanje

S vremena na vrijeme svi trebamo nekoga da nas sasluša i pomogne nam objektivnim sagledavanjem situacije. Na stranici 7 Cups of Tea potpuno besplatno možemo doći do psihološkog savjetovanja, i to anonimno.

  1. Fontovi

Možda ste zadovoljni s izborom koji trenutno imate, ali to samo znači da niste još vidjeli koliko je svijet fontova ljepši i šarolikiji na stranici Lost Type.  Za osobnu upotrebu dovoljno je odabrati i skinuti željeni font, a autore možete nagraditi dobrovoljnim prilogom, piše