Uriho
Objavljeno: 17.04.2018 u 20:52. Kategorija: Vijesti

Purger i Purgerica by URIHO: Dizajnerski  suvenir  jedinstvene  izrade

 

Purger i Purgerica dizajnerski je proizvod  zaštićen kod Hrvatskog zavoda za intelektualno vlasništvo.

Kreirajući Purgera i Purgericu vodili smo brigu o tradicionalnim detaljima. Purger je upravo iz tog razloga odjeven u šestinsku nošnju s karakterističnim crnim šeširom s malim obodom i trobojnicom dok je Purgerica u prigorskoj nošnji s rupcem na glavi i pregačom.

Diljem svijeta šestinska nošnja, kišobran i licitari već su odavno prepoznatljivi ne samo kao simbol grada Zagreba, već i Hrvatske.

Suveniri su hrvatski proizvod koji su izradile osobe s invaliditetom s ljubavlju. Originalan su i moderan poklon namijenjen svim generacijama. Od kad su plasirani na tržište krase mnoge domove i ulice diljem svijeta.

Sve suvenirske predmete poput magnetića, vaza, zdjelica, pregača, kišobrana, majica za djecu i odrasle, osim putem URIHO web shopa, prodajemo i u Galerijsko-prodajnom prostoru u Gajevoj ulici 4.

 

 

 

Radno - zaštitna odjeća i obuća za sve grane industrijske i uslužne djelatnosti

 

Odjeća koju proizvodimo vrlo je udobna jer je od odgovarajućih materijala, krojena je prema potrebama struke, a svojim izgledom ističe ugled djelatnika.

Proizvodimo radnu odjeću za medicinsko, turističko i ugostiteljsko osoblje

- radne odore za vojsku i policiju

- sve vrste zastava

- usluge vezenja i šivanja

- posteljno rublje, stolnjaci, nadstolnjaci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S-chool – školska odjeća i obuća by URIHO

 

Projekt uvođenja školskih uniformi u osnovne škole u suradnji s Gradom Zagrebom dosad se pokazao kao iznimno uspješan. Ustanova je funkcionalnom i dopadljivom odjećom u kratkom roku opremila čak 50-tak zagrebačkih osnovnih škola. 

Usvojen standard školske odjeće rezultat je dogovora s učenicima i profesorima te dizajnerima i stručnim radnicima iz naše proizvodnje.

 

Djeca odjevena u školske uniforme ne moraju brinuti o pritisku vršnjaka, jača se timski duh, a osjećaj zajedništva se može usporediti sa sportskim timovima koji jednaku odjeću nose za neposrednu identifikaciju.

 

Za potrebe nabave dodatne odjeće, Ustanova je otvorila vrata za sad jedinog dućana u RH specijaliziranog za školsku odjeću. Trgovina sa školskom odjećom i obućom nalazi  se u  Držićevoj 1 u Zagrebu, a može se naručiti i preko web shopa na adresi www.shop.uriho.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stolne svjetiljke URIHO – popust 50 %

 

Unikatni proizvodi, izradile osobe s invaliditetom, mogu se nabaviti u tvorničkom dućanu u Držićevoj 1, Zagreb i na web adresi www.shop.uriho.hr 

 

 

 

Modne torbice dolaze u različitim bojama  i verzijama, za svaki stil i priliku. Sve torbe su od kvalitetnog kožnog materijala, a dodanu vrijednost daje im ručna izrada i unikatan dizajn.