Fitzona Centar - Savjetovalište
Objavljeno: 20.05.2020 u 10:08. Kategorija: OBAVIJESTI

S ponosom predstavljamo FitZona centar za savjetovanje. Centar gdje nam je Vaše zdravlje na prvom mjestu.

Nakon dugogodišnje ugodne i uspješne suradnje sa našim poslovnim partnerom “Matičnjak Sativa” nadogradili smo zajednički rad i upotpunili ponudu našim vjernim kupcima te onima koji će to tek postati. Otvorili smo FitZona centar za savjetovanje, mjesto gdje nam je Vaše zdravlje na prvom mjestu.

FITZONA CENTAR -  savjetovalište na adresi Kranjčevićeva 30, Zagreb

Radno vrijeme: pon-pet od 14-19

 Centar podrške i vrhunske usluge

Besplatno savjetovanje u intimnom okruženju

Individualni pristup

Provjereni i licencirani stručnjaci

Suvremena fitoterapija

Apiterapija

Integrativna medicina

Pulsna dijagnostika

 

Besplatno savjetovanje (Ivo Bačlija) • utorak, srijeda, četvrtak od 15-19
Pulsna dijagnostika (Damir Milčić) po dogovoru i najavi
na 099/866 31 77 ili na info@fitzona.hr

 

Fitzona centar ima samo odabrane artikle u ponudi pa prije odlaska molimo da provjerite dostupnost željenoga. Nisu svi artikli sa Fitzona web shopa dostupni u centru.

 

FITZONA CENTAR – GDJE NAM JE VAŠE ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Kronične bolesti prijatelji su današnjeg vremena, a najčešća su kardiovaskularna i maligna oboljenja i upravo se na te dvije skupine bolesti može djelovati preventivno. Svojim ponašanjem značajno utječemo na svoje zdravlje i vitalnost. Regulacija tjelesne težine, fizička aktivnost, nepušenje, pažljiv odabir prehrane, rehidracija su imperativ i temelj brige o zdravlju, no je li to dovoljno?

FitZona centar je centar podrške i usluga usmjeren na jačanju suradnje između provjerenih komplementarnih stručnjaka za zdravlje i svih onih koji žele sagledati svoj organizam i svoje zdravlje iz drugog kuta. FitZona centar ima savjetodavni karakter i u prvom redu sažima iskustva i znanja raznih komplementarnih i konvencionalnih stručnjaka. Provedba  usluga i savjetovanja za osobe sa rizikom i problemima sa zdravljem u okviru uspostavljenog centra znači osvijestiti prednosti prirodnih, komplementarnih metoda liječenja. Konvencionalna medicina kao vid liječenja se nikada ne bi trebala zanemariti ili podcjenjivati, međutim, ona se može nadopuniti komplementarnom ili alternativnom.

Komplementarna medicina je zajednički naziv za stotine starih i novih metoda i vještina, poput liječenja ljekovitim biljem, akupunkture, tibetanske medicine, ayurvede… Primjerice, suvremena fitoterapija nije samo alternativna medicina već i dio znanstvene medicine i čini osnovnu prevenciju i liječenje mnogih bolesti. Kako upotrijebiti biljne pripravke i ljekovito bilje na ispravan način i  kako svesti rizične zdravstvene faktore na najmanju moguću mjeru? Kako kombinirati alternativnu i klasičnu medicinu? I najvažnije, kako se usmjeriti na održavanje cjelovitog zdravlja?  Odgovore na ta pitanja uvijek možete pronaći u FitZona centru, centru koji timskim radom i znanjem se trudi zadobiti povjerenje svojih korisnika, posvetiti im vrijeme i brigu temeljenu na etici i znanju svakog člana.

Brend Matičnjak čiji je utemeljitelj licencirani fitoterapeut i apiterapeut Ivo Bačlija već dugi niz godina uspješno temelji svoj rad na najboljim prirodnim ljekovitim molekulama, koje kontroliranim procesima hladnog prešanja i mehaničke obrade postaju kompletno adaptivne našem organizmu i na taj način mogu prevenirati bolest ili liječiti. Najbolje prirodne molekule se one koje svojim antioksidativnim, antiuupalnim i antikancerogenim djelovanjem čuvaju naše stanice i dokazano utječu na usporavanje i ili sprječavanje procesa bolesti. Fitoterapeut Ivo Bačlija u svojim pripravcima kombinira ljekovito bilje koje je mahom u upotrebi već tisućama godina, a koje u liječenju i čuvanju organizma nemaju sintetski medicinski ekvivalent. Ti pripravci uspijevaju zadržati sve bitne sastojke i prirodne molekule iz ljekovitog bilja  bez kemijskih i toplinskih devijacija, a ljekovito bilje koje najčešće koristi u svojim pripravcima  su crni kim, sikavica, konoplja, bolji lan, kadulja, matičnjak, majčina dušica i dr..

Konstantni porast broja oboljelih od karcinoma i drugih degenerativnih bolesti postavlja pitanje što leži u pozadini tih patoloških procesa? Energetski bogata, a nutritivno siromašna prehrana i ksenobiotici iz okoliša stvaraju opterećenje koje ljudski organizam nije u stanju efikasno neutralizirati. Dodamo li na to i svakodnevno pojavljivanje novih kemikalija u okolini koje su organizmu kompletno nepoznate jasno je da naš organizma ne može razviti kvalitetan sustav obrane. Efekti na organizme su različiti: smanjenje ferilnosti muškaraca (smanjena količina i kvaliteta sperme), povećanje raka prostate i testisa, rak dojke, poremećaji normalnih reproduktivnih ciklusa, endometrioza, lažna trudnoća, smanjena imuna otpornost, hiper i hipofunkcija štitne žlijezde, utjecaj na ponašanje, gojaznosti i tumori raznih organa, da ne nabrajamo dalje …

Naš također cijenjeni član Dr. integrativne medicine i ovlašteni dijagnostičar ruske akademije znanosti Damir Milčić, veliki stručnjak i promicatelj Tibetanske medicine  na goruće zdravstvene tegobe i anomalije ima odgovor. Dr. Milčić na svom dijagnostičkom uređaju može odrediti hiper ili hipofunkciju svakog organa i organskog sustava u tijelu. Na temelju toga daje preporuku što učiniti za organske sustave da ih se dovede u sklad. Tibetanska medicina ima zgodnu uzrečicu: „Život započinje prvim otkucajem srca i naravno, završava zadnjim“, zato se ta dijagnostička metoda bazira na očitovanju pulsa. Kroz puls se može odrediti imunološki status, ali mu ova medicina prilazi holistički, znači, pojedini sustav koji se dijagnosticira stavlja se u odnos čitavog organizma i daju se smjernice za određene ljekovite pripravke.

I zato, ukoliko razmišljate o prirodnim pripravcima kojima ćete regulirati svoje zdravlje dođite u FitZona centar i posavjetujte se sa stručnom i educiranom osobom u intimnom okruženju ili cijelim timom koji će na osnovu anamneze i razgovora preporučiti i savjetovati potrebne biljne pripravke ili terapiju, te pratiti smanjenje tegoba zbog kojih ste se obratili centru.

 

Savjetovanja i dijagnostika

FitZona centar je centar podrške i usluga usmjeren na jačanju suradnje između provjerenih komplementarnih stručnjaka za zdravlje i svih onih koji žele sagledati svoj organizam i svoje zdravlje iz drugog kuta.

FitZona centar ima savjetodavni karakter i u prvom redu sažima iskustva i znanja raznih komplementarnih i konvencionalnih stručnjaka. Provedba usluga i savjetovanja za osobe sa rizikom i problemima sa zdravljem u okviru uspostavljenog centra znači osvijestiti prednosti prirodnih, komplementarnih metoda liječenja.

Konvencionalna medicina kao vid liječenja se nikada ne bi trebala zanemariti ili podcjenjivati, međutim, ona se može nadopuniti komplementarnom ili alternativnom.


Stručni suradnici:

Ivo Bačlija – utemeljitelj brenda Matičnjak,
licencirani fitoterapeut i apiterapeut

Damir Milčić – Dr. integrativne medicine i
ovlašteni dijagnostičar ruske akademije znanosti

 

Savjetovanja i dijagnostika obavljaju se na adresi:

Kranjčevićeva 30, Zagreb

 

Ivo Bačlija - Savjetovanja

Fitoterapeut, apiterapeut i inovator. Besplatno savjetovanje.
Rezerviraj termin

 

 

 

 

Damir Milčić - Dijagnostika

Dr. integrativne medicine i ovlašteni dijagnostičar ruske akademije znanosti

 

 

 

 

 

 

NAŠ WEB / INTERNETSKA TRGOVINA https://www.fitzona.hr/                             BLOGhttps://www.fitzona.hr/blog/