KOJI ELEKTRIČNI SKUTER KUPITI
Kategorija: Medicina /Medicinska / Ortopedska pomagala

 

Najbolji električni skuter

U posljednjih nekoliko godina električni su skuteri postali zaista popularni i sada su prilično uobičajen prizor u gradovima širom svijeta.

Tradicionalni skuteri u pokretu postoje već desetljećima, ali tek su posljednjih godina u napretku tehnologije električni skuteri postali široko dostupni i praktični za svakodnevnu upotrebu.

 

E-skuteri mogu biti zabavan i brz način za obilazak, pogotovo ako živite u velikom gradu ili gradu u kojem je problem velika gustoća prometa.  Budući da zagađenje prometa predstavlja veliku zabrinutost u zapadnim gradovima, a još gore u nekim zemljama u razvoju, moramo ostati otvoreni o svim oblicima ekološki prihvatljivog osobnog električnog prometa.

 

Elektromotorni skuter pomaže mnogim starijim i osobama s invaliditetom pri lakšoj kretnji .  Na sreću, danas postoje električni skuteri za slabije pokretne osobe, koji im konačno olakšavaju život i omogućuju da u njemu uživaju.

Elektromotorni skuter, odnosno električno vozilo za starije i slabije pokretne osobe jest vozilo na četiri kotača koje se može koristiti u privatnom prostoru, al i na ulicama i u pješačkim zonama. Za vožnju električnim skuterom nije potrebna vozačka dozvola a njima se upravlja vrlo jednostavno. Težina ima varira od nekoliko desetaka kilograma pa do 150-200 kilograma. Nosivost im se kreće od stotinjak do oko 180 kilograma. Najjednostavniji skuteri mogu se vrlo jednostavno sklopiti ili rastaviti i pospremiti u automobil.

Upravljanje električnim skuterom vrlo je jednostavno. U pravilu na njima postoje ručice koje čijim pritiskanjem određujemo kretanje prema naprijed ili nazad, dok se smjer bira okretanjem upravljačem. Električno vozilo za starije i slabije pokretne osobe u većini slučajeva savladava povišenja od desetak centimetara. Sigurno je i u smislu kretanja na uzbrdicama ili nizbrdicama na način da kad je ugašeno automatski je i zakočeno, te neće skliznuti na nizbrdici.

Svi koji su iskušali električne skutere oduševili su se, te su potvrdili da im je ovo pomagalo u potpunosti promijenilo život. Potreba za pomoći drugih koja je do jučer bila ogromna, danas je desetak puta manja. Starije osobe konačno mogu same odlaziti u kupovine bez straha od pada i nemoći zbog prevelike potrošnje energije. S druge strane, slabije pokretne i nepokretne osobe su u ovom najboljem električnom skuterupronašle rješenje za socijalnu uključenost.  Sada se osjećaju da i oni potpuno ravnopravno sudjeluju u svim dogovorima, jer kad se nešto dogovara – oni znaju kako će, odnosno čime će doći.

POGLEDAJTE VIŠE NA:FAMAX D.O.O.

Famax d.o.o. // Sjedište: Vojnovićeva 34 // Prodaja i servis: Nehajska 42, 10 000 Zagreb
Tel: 01 / 6548 – 624 // Mob: 091 / 2231 – 101 // Mob: 098 / 231 – 101 // Mob: 099 / 7077 – 267 // Fax: 01 / 6548 – 625

Cijena: Na upit
Trgovina: FAMAX d.o.o.