Realitas EnCert d.o.o. - USLUGE
Kategorija: Građevinske/Energetsko certificiranje

Ako ste se napokon odlučili da Vam mi napravimo energetski certifikat... Čestitam ! Niste pogriješili i stoga bih Vas zamolio da krenemo ovim redom:

1. Preuzimanje osnovnih podataka

Nazovite nas telefonski ili nam pošaljite mail i mi ćemo preuzeti osnovne podatke.

    Trebaju nam:

     -  da li je HITNA ili uobičajna procedura

     -  način plaćanja (gotovina, kartice, jednokratno ili obročno)

     -  površina objekta koji se certificira

     -  adresa objekta

     -  vlasnik objekta (ime, prezime, OIB, adresa stanovanja)

     -  kada želite da se obavi energetski pregled

2. Izračun i dogovor oko cijene

Na temelju gornjih podataka mi ćemo Vam izračunati ukupnu cijenu, te Vam poslati ponudu putem maila ili Vam ponudu donijeti na objekt kad vršimo energetski pregled.

Ukupna cijena je uvijek u skladu sa cjenikom, eventualno uvećana za troškove dolaska ako je objekt izvan Zagrebačke županije. Trudimo se naš dolazak izvan Zagreba nenaplatiti tako što povezujemo izlazak na nekoliko sličnih lokacija, te time racionaliziramo troškove. Ako je riječ o hitnoj izradi, tada se dogovaramo kako da uskladimo trošak dolaska a klijent bude zadovoljan.

3. Energetski pregled

Po dogovoru dolazimo na objekt i vršimo energetski pregled.

Kod dolaska na objekt, plaćate 200 KN za energetski pregled (plaćate gotovinom ili karticom uz izdavanje našeg fiskalnog računa ili 200 KN plaćate po predračunu na naš transakcijski račun). Ostatak do punog iznosa plaćate tek kod preuzimanja certifikata (gotovinski ili karticom - jednokratno ili obročno bez naknade i kamata do 6 rata).

Energetski pregled traje od 30 minuta za najmanje stanove, pa do 90 minuta za objekte površine do 400m2.

Pri energetskom pregledu molio bih Vas da imate kod sebe vlasnički list, te izvode od potrošnje energenata (plin, struja, lož ulje, drva, voda...) skupljenih u zadnje 3 godine. Ako imate nacerte bit će mi od pomoći, no ako nemate snaći ću se i bez njih.

4. Isporuka certifikata

Mi izrađujemo certifikat u dogovorenom roku i slijedi preuzimanje.

Certifikat se preuzima osobno u našem uredu u Zagrebu (Bijenička cesta 8) ili se šalje poštom na Vašu adresu, te se tada naplata vrši pouzećem.

Kod preuzimanja certifikata u našem uredu ostatak možete platiti gotovinski ili karticom - jednokratno ili obročno bez naknade i kamata do 6 rata.

Pri preuzimanju certifikata pouzećem, plaćate poštaru razliku iznosa od pune cijene umanjenu za 200 KN koje ste platili kod energetskog pregleda, te poštarinu i poštansku proviziju za novčanu transakciju. Taj iznos je obično oko 40 KN po pošiljci. Za slanje koristimo usluge HP Express-a.

​I to je sve. Nadam se da nije komplicirano i da ćete uskoro postati još jedan od naših uskoro 700 zadovoljnih klijenata.

Čekamo Vaš poziv....

Više pogledajte na: http://www.realitas-encert.hr/

Cijena: Na upit