REVICON d.o.o. - USLUGE
Kategorija: Intelektualne/Knjigovodstvo

Revicon d.o.o. je tvrtka koja već dvadeset godina uspješno obavlja računovodstvene i knjigovodstvene usluge za svoje klijente. Ključ našeg uspjeha je visoka stručnost i odgovorno poslovanje.
S više od dvadeset zaposlenika najveći smo knjigovodstveni servis u gradu Splitu i okolici.

Kroz svoju djelatnost Revicon d.o.o. pruža kompletne usluge vođenja i praćenja financijske djelatnosti poduzeća s ciljem ostvarivanja uspjeha u tržišnoj utakmici u skladu s tekućim zakonima u Republici Hrvatskoj. Vaše poslovne knjige vodimo prema knjigovodstvenim načelima, standardima i pravilima knjigovodstvene struke te dostignućima računovodstva kao sastavnice ukupne gospodarske znanosti.

Poslovna politika tvrtke Revicon d.o.o. zasniva se na potpunom zadovoljstvu klijenata temeljenom na zadovoljavanju svih potreba na jednom mjestu.
Da bi ostvarili sve prethodno navedeno konstantno nadograđujemo naše znanje i informacije o novim tehnologijama i metodama rada.

Naš tim nudi u svakom trenutku odgovore na sva vaša pitanja vezana za poslovanje, stoga ne čekajte povoljniji trenutak već nas kontaktirajte još danas.

Više pogledajte na: http://revicon.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: Revicon d.o.o.