Tata grupa d.o.o. Portal Moj-bankar.hr - USLUGE
Kategorija: Poslovne/Financije

Što je Moj-bankar.hr?

Portal Moj-bankar.hr je vodeći portal specijaliziran za financijske proizvode i usluge na domaćem tržištu. Portal je zamišljen kao svojevrsni vodič kroz financijske proizvode koje nude banke i specijalizirane institucije na području Republike Hrvatske.

Čemu služi i kome je namijenjen?

Namjena portala je da svojim korisnicima pruži brze i besplatne informacije o financijskim proizvodima i uslugama na tržištu, te olakša potragu za najprikladnijim i najpovoljnijim proizvodom za samog korisnika.

Moj-bankar.hr je jedini portal koji uspoređuje financijske proizvode na temelju izračuna Efektivne Kamatne Stope (EKS). Često EKS-a koji je oglašena od strane nuditelja proizvoda ne predstavlja stvarni trošak za korisnika. Razlog tome je što izračun EKS-a ovisi o mnogo parametara koji mogu biti različiti za svakog korisnika (npr. iznos kredita i rok otplate). 
Unosom željenih parametra u tražilicu na Moj-bankar.hr korisnik dobiva uvid u njemu dostupne financijske proizvode na tržištu, te ono što je još važnije dobiva uvid u stvarni trošak samih proizvoda. Izračuni dobiveni na portalu Moj-bankar.hr mogu se razlikovati od izračuna nuditelja proizvoda zbog različitih faktora koji utječu na izračun. Ukoliko se korisnik odluči za željeni proizvod putem aplikacije na Moj-bankar.hr,ovlašteni tim kreditnih posrednika pomoći će u realizaciji odabranog ili drugog, povoljnijeg kredita.

Također, Moj-bankar.hr svojim korisnicima pruža besplatne usluge savjetovanja (npr. refinanciranje), te mnoge alate (npr. kreditni kalkulator) koji su na raspolaganju korisnicima u svakom trenutku.

Više pogledajte na:http://www.moj-bankar.hr/

Cijena: Na upit