AutoZubak d.o.o. - USLUGE
Kategorija: Servis/Vozila

Neostar servis

Neostar je servis za sve marke vozila koji nudi jedinstveni i potpuno novi način servisiranja u kojem ste upoznati sa svakim dijelom servisnog procesa. Osnovu ponude čine 28 predefiniranih paketa servisnih usluga kojima su pokrivena sva područja osnovnog održavanja vozila. Cijena servisnih paketa je fiksna za svaki pojedini model vozila, što znači da su sve stavke potrebne za izvršenje predmetnih radova, poput rezervnih dijelova i rada, obuhvaćene fiksnom cijenom paketa.

Neostar jamstvo

Samo u AutoZubak Neostar mreži - jamstvo na sve servisne radove u trajanju od 12 mjeseci ili 10.000 kilometara, ovisno o tome što prvo nastupi. Visokokvalificirani stručnjaci brinu o vašem vozilu i garantiraju dugotrajnu pouzdanost servisnih radova. Dijelovi koji se ugrađuju u vozilo produkt su premium proizvođača i osiguravaju zadržavanje visoke kvalitete prema strogim standardima propisanih od strane proizvođača vozila.

Odabir servisnih paketa

Ponudu servisnih paketa možete provjeriti putem internetske stranice www.neostar.hr iz udobnosti vlastitog doma, na poslu, u kafiću ili pozivom na besplatni telefonski broj 0800 5002. Odabirom željenih paketa usluga moguće je naručiti se za servis, a preko internetske stranice moguće je izvršiti i plaćanje svim debitnim i kreditnim kartica čime se ostvaruju dodatne pogodnosti u vidu besplatnih servisnih paketa: dodatna litra Castrol motornog ulja, kompletno pranje vozila, nadolijevanje tekućine za vjetrobransko staklo, poliranje prednjih svjetala, zamjenu prednjih metlica brisača, zamjena ulja u kočnicama, podešavanje geometrije kotača ili Oryx pomoć na cesti u trajanju 12 mjeseci.

Servisni prijem

Pri dolasku u Neostar servis servisni savjetnik pregledati će vaše vozilo na servisnoj dizalici u vašem prisustvu kako bi se što preciznije definirali servisni radovi. Uočene neispravnosti i oštećenja za vas ćemo poslikati i dostaviti vam ponudu za eventualne popravke putem e-maila.

Servisni radovi

U servisnoj radionici naše visokokvalificirano osoblje pobrinuti će se da se svi dogovoreni servisni radovi provedu stručno i na vrijeme. Neostar servis opremljen je najnovijim uređajima i alatima te niti jedan problem neće predstaviti nepremostivu prepreku. U vaše vozilo ugraditi će se rezervni dijelovi premium proizvođača kako bi mu maksimalno produžili vijek trajanja. Za vrijeme trajanja servisnih radova možete pročitati najnovije vijesti putem dostupnih tablet uređaja ili vašeg uređaja uz besplatan WIFI. Za one koje preferiraju tiskana izdanja tu su i najnoviji brojevi svih eminentnih tiskovina. Napredovanje radova na vašem vozilu možete provjeriti putem web kamera bez obzira na vašu lokaciju.

Više pogledajte na: http://www.neostar.hr/naslovnica/

Cijena: Na upit
Trgovina: AutoZubak d.o.o.