TESA psihološki centar - USLUGE
Kategorija: Socijalne/Psihološka podrška

Psihološki centar TESA već 25 godina djeluje provodeći psihološka savjetovanje i psihoedukacije građana. U sklopu raznih projekata provode se edukacije i savjetovanja grupa mladih, roditelja, no i edukacije studenata i profesionalaca u psihološkom savjetovanju.

Početkom rata u Hrvatskoj, Hrvatsko psihološko društvo je pokrenulo akciju usmjerenu na pomaganje građanima u suočavanju s ratnim okolnostima te je 1991.godine pod imenom Telefon za psihološku pomoć započela s radom TESA.Od tada nadalje djeluje raznim aktivnostima za dobrobit građana i zajednice, pružanjem usluga psihološke pomoći zdravom razvoju, psihološkog savjetovanja i edukacije.

Danas pruža građanima psihološko savjetovanje putem telefonske linije 01 48 28 888 svakim radnim danom od 10 – 22 sata; te putem Internet savjetovališta (psiho.pomoc@tesa.hr).

Na liniji rade diplomirani psiholozi, apsolventi ili studenti viših godina psihologije. TESINI volonteri su uz osnovno fakultetsko obrazovanje završili ili su u edukaciji iz pojedinog psihoterapijskog pravca (gestalt, kognitivno-bihevioralna, realitetna, transakcijska, psihodrama i dr); a uz to i edukaciju za psihološko savjetovanje putem telefona u organizaciji Psihološkog centra TESA.

Ova stručna osposobljenost čini Psihološki centar TESA posebnim i visoko kompetentnim za obavljanje usluga s područja psihološkog savjetovanja i psihoedukacija vezanih uz podizanje kvalitete psihičke dobrobiti i preveniranje psihičkih teškoća i problema.

Više pogledajte na: http://www.tesa.hr/ 

 

Cijena: Na upit