DETOXYGENE - tretman za pročišćenu kožu koja diše
Objavljeno: 25.05.2020 u 00:00. Kategorija: Vijesti
 • Odmah nakon tretmana koža je blistava, a ten prozračan i svijetao. Koža diše.

 • Eksfolijacija - dvostruka enzimska i mehanička eksfolijacija eliminira mrtve stanice kože pune toksina te zaglađuje i rafinira kožu.

   

  Detoksirajuća maska djeluje poput magneta za zagađivače i skuplja te uklanja čestice onečišćenja kako bi se koža detoksicirala. Kemijska supstanca poznata kao EDTA tvori helat s metalima omogućujući njihovo uklanjanje, a zelena glina apsorbira toksine i nečistoće.

   

  Reoksigenirajuća masaža djeluje na potpunu reoksigenaciju kože - dolazi do jačanja njezine mikrocirkulacije, a aktivni sastojci iz seruma za masažu unose se duboko u kožu. Actinergie iz seruma za masažu povećava unos kisika u stanice čime se potiče stanični metabolizam, ATP stanicama pruža energiju potrebnu za njihovo pravilno funkcioniranje, Purisfot tvori detoksikacijsku barijeru koja kožu štiti od zagađivača, a dermalin vlaži kožu i poboljšava njezinu zategnutost.

  Naša stručnost pomogla je mnogim profesionalnim sportašima iz cijeloga svijeta

  Više pročitajte na; http://guinot.alerion.hr/detoxygene-tretman.html

  CILJEVI TRETMANA KLJUČNI AKTIVNI SASTOJCI

  REZULTATI SAVJET TERAPEUTA 

 • Uključite u brigu o Vašem licu i vrhunsku kozmetiku koju možete koristiti u Vašem domu, a koja će pojačati rezultate tretmana i zbog koje će učinci tretmana trajati duže:

   

  Bioxygene pjena: Savršeno čisti i uklanja šminku, pomaže potaknuti oksigenaciju stanica za lijepu, blistavu kožu - pogodna za sve tipove kože.