Dr. Saša Piljek - Integrativna medicina
Objavljeno: 21.09.2020 u 02:00. Kategorija: Vijesti

 

INTEGRATIVNA MEDICINA /  KIROPRAKTIKA / AKUPUNKTURA / SPORTSKE OZLJEDE /MASAŽA / HOMEOPATIJA / NJEGA LICA / AROMAWICKEL /  GUINOTOVA HIDRODERMIJA / SCIO / HYDRACLEAN

 

Dr. Saša Piljek - TAO CENTAR, Ilica 146,Zagreb

bavi se cjeloživotnim proučavanjem orijentalne medicine, kiropraktike i homeopatije, posljedica čega je međunarodna potražnja za njegovom skrbi, znanjem i terapeutskim sposobnostima.

U sakupljanju svoga znanja, Dr. Piljek je proputovao od Južne Afrike, Londona. Tajlanda, Bahama i Sjedinjenih Američkih Država. Uz medicinu studirao je i tradicionalnu orijentalnu medicinu, koju je diplomirao na sveučilištu Witwatersrand Medical University u Johannesburgu, u Južnoafričkoj Republici. Osim toga, studirao je tradicionalnu tai medicinu i masažu u budističkom hramu Wat-Po, na njenu mjestu nastanka. 

 

 

 

Alternativna medicina daje mnoštvo rješenja za bolesti i disfunkcije, a Dr. Piljek koristi kombinaciju načina kako bi postigao najbolje rezultate za svakog pacijenta istovremeno razvijajuću svoju praksu. “Ja sam samo putokaz zdravlju”, kaže. “Svatko je odgovoran sam za svoje zdravlje i izlječenje a ja sam samo partner, koji ljude uči kako da sami sebi pomognu. Zapravo, kada se organizam pravilno usmjeri, izliječit će se sam.”

Dr. Piljek je 9 godina vodio uspješnu privatnu ordinaciju u južnoj Floridi pod nazivom „Health Concepts & Solutions“.

Dr. Piljek također održava i  predavanja na međunarodnoj razini o zdravlju i o samosvjesti, a od nedavno i na otvorenom moru krstarenjem na brodu „Explorer“, globalno šireći svijest o zdravlju i njegovom održavanju. 

Dr. Piljeka možete kontaktirati na email: valerija.tao@gmail.com

 

Više na; https://www.tao.hr/