Bilje

Zeleni poklopci – pojedinačno bilje

S više od 130 biljaka Solaray nudi najveći izbor pojedinačnih biljaka na tržištu. Proizvodi sa zelenim poklopcima na bočicama predstavljaju proizvode pojedinačnih biljaka ili kombinaciju nekoliko biljaka po vlastitom izboru kupca. Biljke se kupuju diljem svijeta i temeljito se testiraju kako i se osigurala njihova autentičnost i čvrstoća.

Biljni proizvodi se sastoje od pojedinih dijelova biljki i možemo oh podijeliti u dvije skupine. Dijelovi koji se nalaze ispod razine tla, kao što su korijen ili gomolj biljke, te dijelovi koji se nalaze iznad razine tla, poput kore, stabljike, lišća, cvijeća, sjemena ili voća. Uvijek će te znati koji dio biljke je korišten u Solaray proizvodu jer je taj podatak naznačen na samom proizvodu. Svaki proizvod nosi i „Green screened“ logo koji označava da su biljke korištene u izradi proizvoda temeljito testirane na herbicide, pesticide i teške metale kako bi se osigurala kvaliteta samog proizvoda. U proizvodima nikada neće biti onečišćenih biljaka.

Kestenasti poklopci – visoko potentni biljni ekstrakti

Biljni ekstrakti visoke potencije obuhvaćaju oko 150 različitih vrsta ekstrakata. Visoko potentni biljni ekstrakti su namijenjeni kupcima koji preferiraju ekstrakte aktivnih tvari korištene u određenim znanstvenim studijama. Biljni ekstrakti kombiniraju povijesnu upotrebu ljekovitog bilja s inovativnim znanostima 21. stoljeća. Sve biljke su podvrgnute rigoroznom testiranju kako bi se mogla garantirati potencija aktivnih tvari.

Solarayevi biljni ekstrakti sadrže sljedeće podatke na svakoj bočici:

  • Biljka je identificirana običnim nazivom, kao i latinskim imenom
  • Dio biljke iz koje je ekstrakt nastao, pošto svaki dio biljke može imati drugačiji aktivni sastojak
  • Aktivni sastojci su identificirani imenom
  • Postotak i kvantiteta ekstrakta su istaknuti u mg i mcg

Plavi poklopci – posebne mješavine

Originalne Solaray mješavine su jedinstvene kombinacije ljekovitog bilja, koje dolaze u kombinaciji s aromatičnim biljem, biljem protiv nadimanja, biljem za čišćenje i ublaživanje i jedinstvenom kombinacijom posebno odabranih homeopatskih staničnih soli (12 mineralnih soli koje se nalaze u svakom živom organizmu). Proizvodi posebnih mješavina su temelj Solaray branda na kojem su nastali svi ostali proizvodi. 40 godina nakon njihovog uvođenja, posebne mješavine su i dalje omiljeni među potrošačima koji vjeruju kako njihove kombinacije proizvode najbolje sinergijske rezultate.

Žuti poklopci – organski uzgojeno bilje

Pokrenuta u proljeće 2000. godine, ova linija biljnih proizvoda odgovor je na sve veću potražnju potrošača koji žele organski uzgojeno bilje. Djelatnici Solaraya koji rade na razvoju proizvoda znaju da korisnici ekološki uzgojenih biljaka žele proizvode bez ikakvih dodataka i pomoćnih tvari, zbog brige o ekologiji ili činjenice da su vegetarijanci. Ova linija nudi bilje koje su certificirane za organski odnosno ekološki uzgoj, da ne sadrže bilo koje dodatke ili pomoćne tvari i da su dostupne u vegetarijanskim kapsulama. Linija je kreirana kako bi zadovoljila i najzahtjevnije kupce.

Crni poklopci – ayurvedske biljke

Crni poklopci na bočicama Solarayeve Ayurvedske linije proizvoda nadopunjuju se s narančasto crnim oznakama na bočicama, ovih proizvoda egzotične linije biljnih ekstrakata korištenih u ayurvedskoj medicini, načinu liječenja koji se koristi već 5000 godina. Solaray ayurvedska linija proizvoda pokrenuta je 1997. godine, kako bi uvela najbolje od drevnih istočnjačkih biljnih ekstrakata s potrebnom kvalitetom i načinima testiranja koji se zahtijevaju kod zapadnjačkih dodataka prehrani. Ova linija proizvoda pruža ekstrakte za avanturističke i tradicionalne potrošače koji smatraju da 5000 godina iskustva govori samo za sebe.