Kiropraktika i integrativna medicina najbolji izbor za vaše zdravlje
Objavljeno: 19.01.2021 u 01:00. Kategorija: Vijesti

Naša stručnost pomogla je mnogim profesionalnim sportašima iz cijeloga svijeta.

 

Dr. Saša Piljek 

Bavi se cjeloživotnim proučavanjem orijentalne medicine, kiropraktike i homeopatije, posljedica čega je međunarodna potražnja za njegovom skrbi, znanjem i terapeutskim sposobnostima.

 

Valerija Piljek-Akupunkturolog * Homeopat

Svoje znanje kineziterapije, trenažnih procesa i nutricionizma povezuje sa integrativnom medicinom  te   koristi u kreiranju tijeka terapije.

 

Ističe važnost holističkog pristupa što znači da u radu sa pacijentima moramo uzeti u obzir kompletnu osobu, njeno fizičko, mentalno i emocionalno stanje, način života i okruženje.

Smatra da svaki zdravstveni problem ima uzrok , a ako ne znamo uzrok ne možemo odmakunuti bolest. Stoga je glavni fokus njenog rada i terapije ukloniti uzrok, a ne samo simptom boljki.

 

Alternativna medicina daje mnoštvo rješenja za bolesti i disfunkcije, a Dr. Piljek koristi kombinaciju načina kako bi postigao najbolje rezultate za svakog pacijenta istovremeno razvijajuću svoju praksu. “Ja sam samo putokaz zdravlju”, kaže. “Svatko je odgovoran sam za svoje zdravlje i izlječenje a ja sam samo partner, koji ljude uči kako da sami sebi pomognu. Zapravo, kada se organizam pravilno usmjeri, izliječit će se sam.”

 

Pogledajte naše tretmane na; Tretmani – Tao

Pratite nas na našem web:uTao – Kiropraktika i integrativna medicina

 

Obrt “Tao” za kiropraktiku i integrativnu medicinu
vl. Saša Piljek,
Ilica 146, 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 62 64 835