Levitating CUP – prva lebdeća čaša za piće na svijetu na Kickstarteru
Objavljeno: 23.07.2016 u 20:03. Kategorija: Vijesti

Na Kickstarteru već neko vrijeme još jedan zanimljiv projekt. Radi se o levitirajućoj čaši koja se tako i zove – Levitating CUP, prvoj takve vrste u svijetu. Da, zaista lebdi u zraku!

 

Ovaj projekt je više nešto neobično nego praktično, ali vizualno djeluje vrlo upečatljivo i definitivno je nešto što bi vašim gostima ili prijateljima izmamilo velike uzdahe. Vjerujemo kako bi se svatko volio pohvaliti ili bolje rečeno imati ovakvu levitirajuću čašu, djeluje nam kao da je došla iz nekog drugog svjeta.

Ovaj se paket sastoji iz dva dijela – čaše koja na svom dnu ima metalni podložak, te baze koja djeluje kao nekakav anti-magnet koji odbija čašu i drži je u zraku. Ako je pak pokušate lagano pomaknuti s postolja ona će se ponovo vratiti na svoju poziciju.

Možda je riječima malo teže objasniti ono što zaista trebate vidjeti, tako da vas upućujemo na stranice Kickstartera na kojima ćete na videu i pregršt animiranih slika i videu vidjeti kako to zaista funkcionira. Nama djeluje impresivno. Ako se želite priključiti i sufinancirati Levitating CUP projekt, imate još mjesec dana. Svakako pogledajte kako to izgleda,piše… :)