Njega i pomoć u kući 24 h ili privremena pomoć ?
Objavljeno: 15.01.2023 u 01:00. Kategorija: Vijesti

 

Odluka gdje provesti starost, nije uvijek jednostavna. Današnji ritam života diktira nam često brz i naporan tempo, ne pruža nam priliku voditi kvalitetnu brigu o našim najmilijima, a odlazak u starački dom, nije uvijek najbolje rješenje.

Upravo iz tog razloga je CuraVita24 dobra i sigurna alternativa staračkom domu te odličan izbor svima koji treću životnu dob žele provesti u udobnosti vlastitog doma.

Cura Vita 24 temelji se na načelima poboljšanja kvalitete života u trećoj životnoj dobi i osiguranju dostojanstvenog uživanja u vlastitom domu.

Dostojanstvo ove dobno osjetljive populacije njeguje se ublažavanjem socijalne izolacije, pružanjem emocionalne potpore i sigurnosti kroz razgovore i druženje u svrhu prevladavanja usamljenosti te uključivanjem u društveni život zajednice.

Na praktičnoj razni, pomaže im rasterećenjem od kućanskih poslova, odlazak u nabavku namirnica, priprema hrane i prijevoz.

Ako su ograničenog zdravlja, dragocjena im je pratnja i pomoć u zadovljavanju vlastitih zdravstvenih i higijenskih potreba.

 

Uvjeti

Idealan kandidat ima sljedeće kvalifikacije:

Poznavanje osnova njemačkog jezika za rad na njemačkom govornom području

Iskustvo u njezi za starije i nemoćne osobe (koje ste možda stekli i brigom o svojim članovima obitelji) te iskustvo u prepoznavanju i

pravilnom odgovoru na potrebe starije i nemoćne osobe o kojoj se brinete

Dobro psihofizičko zdravlje

Proaktivan i odgovoran pristup prema poslu

Ugodan i profesionalan pristup prema klijentima

Komunikativnost

Organiziranost i pouzdanost

 

Pravni uvjeti:

Hrvatska osobna iskaznica

OIB (osobni identifikacijski broj)

Prijavljeno prebivalište/boravište u Hrvatskoj

Hrvatska porezna kartica

 

Nazovite nas: 01/7988-708

098/1994-282 (+WhatsApp)