Proizvodi koji pomažu pri tegobi: Imunitet- FITZONA
Objavljeno: 16.03.2020 u 01:00. Kategorija: Vijesti

 

Jedan od najboljih proizvoda u zaštiti imuniteta je KIM *

 

Brašno crnog kima Matičnjak - Ivo Bačlija

Brašno crnog kima bogato je vlaknima i još uvijek značajnom količinom timokinona koji će očistiti će vaš probavni sustav.

Cijena: 20,00 kn
 
Brašno crnog kima
 

Odmašćeno brašno crnog kima nije zamjena hladno prešanom ulju crnog kima koji će vam brzo pomoći dišnom sustavu ali će vas zbog visokog sadržaja proteina brzo zasititi, zahvaljujući velikom sadržaju vlakana i još uvijek značajnom količinom timokinona očistiti će vaš probavni sustav.

Sve se više govori o prehrani sirovom hranom. Za razliku od običnog brašna pšenice, raži, zobi, kukuruza i uopće žitarica, ovo brašno se dobiva kao nusproizvod hladnog prešanja ulja iz uljarice crnog kima. Njega ne moramo termički obrađivati kao brašna od žitarica što je nutritivno jako dobro, ona naravno ne sadrže gluten, a sadrži puno više proteina i vlakana u odnosu na klasično brašno.

Doručak kao lijek

U dva decilitra kefira umiješate po jednu žličicu brašna boljeg lana-cameline sative, brašna Piskavice Plus i žličica brašna crnog kima. Na ovaj način ne preskačete doručak ali ipak zamjenom svježeg sira kefirom unosite manje kalorija a za sve ostale potrebne nutrijente pobrinut će se ove tri žličice praha odnosno brašna. To nije malo jer će vam žličica brašna crnog kima zbog sadržanog timokinona omogučiti disanje punim plućima jer timokinon širi plućne alveole što dovodi do puno brže eliminacije toksina i kroz ovaj važan organ (i tako rasterećuje crijeva i probavu). U žličici brašna boljeg lana (Camelina sativa) dobit ćete puno protuupalne alfalinolenske višestruko nezasićene masne kiseline, puno vlakana pa čak i nešto gamalinolenske kiseline te bitne EPA-e i DHA-e koje ste dosad mogli naći samo u ribljem ulju u kojem nažalost uvijek ima više ili manje štetne žive. Žličica Piskavice Plus smanjit će glikemijski indeks ovog obroka i sprječiti napadaj gladi, tako da ćete i sa ovim reduciranim doručkom lako izdržati do ručka i za ručkom manje pojesti. Sve ovo također godi jetri i gušterači. Ako i malo šetate Piskavica će vam zategnuti mišiće, grejp iz ovog pripravka će vas zajedno sa timokinonom iz crnog kima riješiti dosadnim gljivica i bakterija pa čak i candide, Maca kao adptogen će povećati vitalnost i izdržljivost, kurkuma će smanjiti upale  i depresiju, opna crnog grožđa će ovaj obrok obogatiti antioksidansima prije svega resveratrolom, posije zobi će poboljšati probavu i obogatiti naš organizam selenom i betaglukanom, a sikavica će nam očistiti jetru i popraviti raspoloženje. Napominjemo da je jedino ovaj oblik sjemenki boljeg lana (Cameline sative- kelj) toliko bogat E vitaminom da za razliku od sjemnki običnog lana ne oksidira čak ni u samljevenom obliku (nekoliko puta smo napominjali da je kupovina mljevenog maka, oraha, lana i sl. zapravo kupovina mačka u vreći jer ta sjemena brzo oksidiraju i stvaraju jako štetne slobodne radikale).

 

OSTALI PROIZVODI KOJI JAČAJU IMUNITET, PROČITAJTE; https://www.fitzona.hr/p/brasno-crnog-kima/571/

Pakiranje 500 g
Nagradni bodovi 0,20
Zemlja porijekla Hrvatska

Pomaže pri tegobama