Trebate pomoć u kući?
Objavljeno: 26.08.2022 u 02:00. Kategorija: Vijesti

 

Obratite nam se s punim povjerenjem i prepustite sve kućanske obveze našim vrijednim njegovateljicama.

Briga o starijoj i nemoćnoj osobi uključuje sljedeće poslove:

* Pomoć o održavanju osobne higijene – privremene ili trajne zdravstvene poteškoće ili ograničenja iziskuju pomoć pri oblačenju i svlačenju, pomoć pri kupanju te ostalim higijenskim potrebama ovisno o klijentu i njegovom zdravstvenom stanju.

* Pomoć pri kretanju i rekreaciji – pomoć primjerena tjelesnim mogućnostima osobi o kojoj se brinete pri kretanju u kući i izvan nje ili pomoć pri rekreaciji i šetnji.

* Društvene i socijalne aktivnosti – uključuje razgovore, šetnje, čitanje, odlazak na izlete, društvene igre sa osobom o kojoj brinete.

* Vođenje kućanstva – Vaš je zadatak u mjestu boravka starije i nemoćne osobe organizirati kućanstvo te voditi brigu o čistoći i urednosti kako kuće tako i odjeće.

* Nabavka i priprema hrane - planiranje prehrane uključuje brigu o nabavci namirnica, pripremanje obroka prema dogovorenom rasporedu i željama osobe koju njegujete ili preporukama liječnika i nutricionista te pomoć pri hranjenju ukoliko je potrebna.

 

O NAMA

-----------------------------------------------------------------------------

Cura Vita 24 je tvrtka specijalizirana za skrb i njegu osoba treće životne dobi.

Educirane i brižne njegovateljice osposobljene su za 24-satnu osobnu potporu, kao i kompletnu brigu o domaćinstvu naših klijenata.

Dostojanstvo ove dobno osjetljive populacije njeguje se ublažavanjem socijalne izolacije, pružanjem emocionalne potpore razgovorima

i druženjem u svrhu prevladavanja usamljenosti, te uključivanjem u društveni život zajednice.

Na praktičnoj razini, pomaže im rasterećenje od kućanskih poslova, odlazaka u nabavku stvari i pripremanja hrane.

Ako su ograničenog zdravlja, dragocjena im je pratnja i pomoć u zadovoljavanju vlastitih zdravstvenih i higijenskih potreba.

Sve te usluge može vam osigurati tvrtka Curavita24.

Više pogledajte na; NAJ proizvodi | CENTAR ZA POMOĆ U KUĆI- Cura Vita 24 (Socijalne/Pomoć u kući) (najboljiproizvodi.com)

 

NAZOVITE NAS I saznajte sve što Vas zanima.

**** Starost nije tako loša kad razmotriš alternativu.Davis Day****