Želite prekrasnu, čistu i sjajnu kožu u samo 30 min. - Hydraclean *
Objavljeno: 31.03.2020 u 02:00. Kategorija: Vijesti

 

 

 

Novi revolucionarni tretman na tržištu, za prekrasnu, čistu i sjajnu kožu u samo 30 minuta.

Danas sve više žena različite životne dobi postaju klijenti kozmetičkih salona. Zato je Guinot lansirao revolucionarni tretman za lice,

koji si mogu priuštiti svi klijenti, bez obzira na životnu dob i financijsku moć.

Ekskluzivni tretman za dubinsko čišćenje lica, namijenjen je svim tipovima kože.

Idealna je zamjena za vapozone.

Tretman koji traje svega 30 minuta ima fantastične rezultate i vidljive odmah nakon tretmana. Tretman se sastoji iz dva bitna koraka:
1. Dubinsko čišćenje Thermoclean elektrodama
2. Beauty masaža idealna je za opuštanje lica i uma, potiče drenažu i mikrocirkulaciju kože.

 

 

 
ValerijaPiljek

Valerija Piljek

Akupunkturolog
Homeopat

Svojim primjerom ukazuje da je edukacija u bilo kojem segmentu cjeloživotna a naročito je to potrebito u medicini .

Završila je srednju farmaceutsku školu ,  Tradicionalnu kinesku medicinu i akupunkturu te Akademiju klasične i francuske homeopatije te apsolvirala na kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Svoje znanje kineziterapije, trenažnih procesa i nutricionizma povezuje sa integrativnom medicinom  te   koristi u kreiranju tijeka terapije.

Nakon  Akademije tradicionalne kineske medicine i akupunkture dodatna znanja stiče u  Beogradu pod mentorstvom akademika Antonija Škokljeva,  dr Ane Žikić  i  posebno vrijedno praktično znanje stekla uz Prof Luquan Chen  sa Bejing Tongren Hospital, Capital Medical University

Ističe važnost holističkog pristupa što znači da u radu sa pacijentima moramo uzeti u obzir kompletnu osobu, njeno fizičko, mentalno i emocionalno stanje, način života i okruženje.

Smatra da svaki zdravstveni problem ima uzrok , a ako ne znamo uzrok ne možemo odmakunuti bolest. Stoga je glavni fokus njenog rada i terapije ukloniti uzrok, a ne samo simptom boljki.

Uz današnji način života jedan od najcescih uzroka bolesti se pokazao stres što dalje vodi do  anksioznosti i depresijeb i drugih disbalansa.  Navedena stanja su često uzrok  metabolickog sindroma i pretilosti ,a to je i jedan od izazova koje ona jako uspješno rijesava

Kroz terapiju za otklanjanje stresa u svom radu je svjedočila brojnim iscjeljenjima  od vrlo ozbiljnih stanja i tegoba  

Uzimajući u obzir iskustvo  u radu i holističku edukaciju,   svoje djelovanje uvijek usmjerava na dublje nivoe bivanja i stanja u kojem se osoba sa disbalansom nalazi te tako pristupa svakoj osobi koja dolazi na terapiju.

Valerija Piljek e-mail; valerija.tao@gmail.com

PUT VITALNOM ŽIVOTU

Vl. Saša Piljek, Ilica 146, 10 000 Zagreb

Telefon; +385 1 62 64 835

E-mail; valerija.tao@gmail.com

 

Naša stručnost pomogla je mnogima.