Garden
Kategorija: Hrana/Jela

U GARDENU možete pronaći veliki izbor namirnica, preparativne i dekorativne kozmetike, proizvoda za djecu, dodataka prehrani, sredstava za održavanje kućanstva – sve što je potrebno jednoj obitelji za zdrav i skladan svakodnevni život.

SLADOLEDI

Sladoled

 

GARDEN u svojoj ponudi ekskluzivno u Hrvatskoj nudi veliki izbor organskih mliječnih, sojinih ili rižinih. GARDENOVI su kupci brzo prepoznali kvalitetu i profinjenost okusa organskih sladoleda zato je sladoledna ponuda pripremljena s velikom pozornošću kako vas ne bi ostavila ravnodušnima jer za svakog sladoledoljupca u GARDENOVOM organskom frižideru pronaći će se neki poseban okus. Gildo Racheli, Naturattiva i The Bridge imaju dugogodišnju tradiciju proizvodnje sladoleda iz najfinijih, organski uzgojenih namirnica. 
Mliječni ili rižini sladoledi na štapiću, u kornetu, u čašici, s dodatkom kakaoa, čokolade ili voća, sojini ili ječmeni sladoledi, te slasni sorbeti od najfinijeg voća iz organskog uzgoja izmamit će vam osmijeh na lice čim grane prvo proljetno, toplo sunce.

Više pogledajte na: http://www.garden.hr/proizvodi/?g=Proizvodi&id=9

Cijena: Na upit