KNJIGOVODSTVO KRALJ - USLUGE
Kategorija: Intelektualne/Knjigovodstvo

Odlučite li se brigu o poslovnim knjigama Vaše tvrtke povjeriti nama, Knjigovodstvo Kralj jamči Vam uslugu koja je u cijelosti usklađena sa zakonima i propisima Republike Hrvatske. Iza nas stoji 20 godina iskustva i rada.

Vaše poslovne knjige vodimo prema detaljnim preporukama Porezne uprave, omogućujući tako Vašoj tvrtki da se potpuno posveti svojoj temeljnoj djelatnosti. U svom radu redovito pratimo sve suvremene publikacije, zakone i propise koji su važni za naše klijente. Pravodobne informacije temelj su uspjeha Vaše tvrtke i knjigovodstvo Kralj će Vas odmah obavijestiti o novostima bitnim za Vaše poslovanje.

U izravnom smo kontaktu sa svojim poslovnim partnerima, tako da uvijek možete dobiti savjet ili potrebnu informaciju, u obliku i na način koji želite.

Posebnu pažnju posvećujemo početnicima, kako bi im olakšali prve poslovne korake. Također imamo organiziranu dostavu dokumentacije za cijeli Zagreb, Zaprešić, Samobor i Veliku Goricu.

Svaka tri mjeseca naši partneri dobivaju izviješće o stanju tvrtke, kako bi na vrijeme mogli donositi odluke i planirati buduće poslovne poteze.

Više pogledajte na: http://www.knjigovodstvo-kralj.hr/#home

Cijena: Na upit