Kik Servis j.d.o.o - USLUGE
Kategorija: Servis/Alata

Rijeka – Kik Servis j.d.o.o. je novootvoreni servis električnih alata u Rijeci, na adresi Osječka 6 (na dnu Škurinja – na samom raskrižju prometnice koja vodi prema Potoku i Belvederu).

– Bavimo se servisiranjem električnih uređaja Makita, Bosch, Metabo, Rupes, Flex i drugih za koje su dostupni rezervni dijelovi… Kod nas možete popraviti štemalicu, brusilicu, bušilicu, usisavač (industrijski i kućanski), fen (industrijski i kućanski), ubodnu pilu, električnu lančanu pilu, stolnu pilu (cirkular), blanjalicu, polirku i šlajfalicu… Također, vršimo ispitivanja i popravke raznih elektromotora te nudimo mogućnost ugradnje originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova. Imamo 10 godina iskustva rada s električnim alatima najvećih svjetskih brandova kao što su Makita, Metabo, Bosch, Rupes, Flex, a ukoliko ste u nemogućnosti donijeti uređaj na popravak, u dogovoru sa klijentom mi ga preuzimamo na dogovorenoj lokaciji na području Rijeke i okolice, istaknuli su iz tvrtke Kik Servis.

Sve informacije možete dobiti na slijedeće kontakte – mobitel 092/314-9678, telefon 051/413-716 ili e-mail kik.elektroservis@gmail.com.

Više pogledajte na:  https://www.facebook.com/kikservis/http://www.liburnija.net/foto-novootvoreni-kik-servis-nudi-popravak-svih-vrsta-elektricnih-alata/

Cijena: Na upit