Regusov poslovni centar - USLUGE
Kategorija: Najam/Prostora

Prave usluge za tvrtku

- veliku ili malu, lokalnu ili globalnu

Bez obzira na okolnosti u kojima se nalazite ili lokaciju Vašeg središnjeg ureda, u blizini se nalazi Regusov poslovni centar s ponudom proizvoda i usluga koja će pomoći Vašoj tvrtki na putu do uspjeha.

Od povijesnih gradova do modernih poslovnih parkova i prijevoznih središta, mi nudimo potpuno i fleksibilno obavljanje djelatnosti na bilo kojem željenom mjestu.

Posjedujemo centre diljem svijeta na 3.000 lokacija i u 900 gradova u 120 zemalja koji pružaju:

  • Potpuno opremljene urede
  • Niz prostorija za sastanke, konferencije i obuku
  • Videokomunikacijske tehnologije
  • Poslovni saloni
  • IT, telekomi i Wi-Fi
  • Mogućnosti umrežavanja

Zagreb City Centre

Grand Centar, Hektorovićeva ulica 2, 5th Floor, Zagreb, 10 000

Ovaj markantan centar s prijevojima od zaobljenog stakla i dominantnim kutnim položajem smješten je u srcu glavne poslovne zone Zagreba. Nova zgrada sagrađena je i opremljena u skladu s najvišim standardima, a krase je široki prozori okrenuti ulici obrubljenoj stablima te svijetli i prostrani hodnici. Do centra se jednostavno dolazi osobnim prijevoznim sredstvima, a blizu je i glavna autobusna stanica. Također se nalazi na glavnoj prometnici ka zračnoj luci. U ovom području smještena su mnoga veleposlanstva te mnogobrojne i raznovrsne lokalne i međunarodne tvrtke poput vodeće tvrtke za proizvodnju hrane, farmaceutskog i kemijskog diva, podružnice velikog austrijskog osiguravajućeg društva i mnogih softverskih tvrtki. U blizini centra također se nalazi sveučilište te brojni drugi sadržaji, uključujući muzeje i veliki trgovački centar.

Više pogledajte na: http://www.regus.hr/

Cijena: Na upit