ADECCO d.o.o. - USLUGE
Kategorija: Poslovne/Administracija

Adecco Group, sa sjedištem u Zürichu u Švicarskoj, vodeći je svjetski pružatelj usluga i rješenja na području ljudskih resursa. Kvaliteta usluga i rješenja koje nudimo odraz su našeg internacionalnog iskustva, poznavanja hrvatskog tržišta i cjelovitog razumijevanja jedinstvenih potreba klijenata. Uz 50 godina znanja i iskustva na globalnoj razini, Adecco bez iznimke implemetira najsuvremenije tehnike i metode u svoj rad s klijentima.

Kako bi procesi u području ljudskih resursa bili što učinkovitiji i isplativiji, svakom se klijentu pristupa individualno uz potpunu pažnju na pronalazak jedinstvenog rješenja.

S više od 31.000 zaposlenih i više od 5100 poslovnica, u više od 60 zemalja, svakodnevno povezujući gotovo 650.000 privremenih djelatnika s preko 100.000 klijenata Adecco nudi širok spektar usluga: privremeno i stalno zapošljavanje, razvoj karijere i talenata, traženje i selekciju kandidata, outsourcing poslovnih procesa, tehnički payroll, outplacement, centre za procjenu, treninge i savjetovanja.

Više pogledajte na: http://adecco.hr/

Cijena: Na upit
Trgovina: ADECCO d.o.o.