Monika Posredovanje
Kategorija: Moda/Odjeća

Monika Posredovanje

Monika posredovanje je prva tvrtka na ovim prostorima specijalizirana za posredovanje u kupnji preko svjetskih internet trgovina. Uz to vam nudi webshop koji se sastoji od najjeftinijih i najprodavanijih proizvoda sa interneta.

Webshop se prvenstveno kreira od strane naših klijenata koji pomoću automatskog dodavanja proizvoda kreiraju proizvode koje žele naručiti preko našeg posredovanja. Kreirani proizvodi su trajno povezani sa dobavljačima. Prilikom dodavanja programi provjeravaju pouzdanost dobavljača.
 

Prednost kupovine kod nas:

- Konstantno najniže posredničke provizije.

- Jedini webshop kojeg sami kreirate i gdje ZNATE da kupujete najjeftinije. Povezanost sa dobavljačima omogućuje konstantno najniže moguće cijene.

- Obavljamo kompletan proces dogovaranja i pregovaranja sa dobavljačima te obavljamo dodatna ispitivanja u vezi traženih proizvoda.

- Naručujemo sigurno te biramo najbolji i najjeftiniji način za vašu kupnju s obzirom na carinu.

- Obavljamo pregovore i kompletan proces povrata novca u slučaju da naručeni proizvod ne dođe ili ne dođe u skladu sa njegovim opisom.

- 100% siguran način kupovine

haljina-42321-13.jpg

Haljina 42321

Više pogledajte na: http://www.monika-posredovanje.hr/kategorije/odjeca-obuca-i-modni-dodaci/odjeca-obuca-i-modni-dodaci-zenska-odjeca/zenska-odjeca-haljina/haljina-42321-detail

Cijena: 68,28 kn