Daljepoti d.o.o.
Kategorija: Ljepota/Šminka

Malu Wilz Mini Professional Brush set

 

 

INFORMACIJE O PROIZVODU

Mini set sadrži sve osnovne profesionalne kistove koji će vam svakodnevno trebati u osobnoj upotrebi. Osim kista za puder i rumenilo, svi kistovi su dvoglavi. Set sadrži 7 osnovnih kistova.

1. Kist za puder i rumenilo. Kist je načinjen od kozje crne dlake.
2. Dva kista za sjenilo. Bijeli kist namijenjen je nanošenju svijetlih ili srednje svijetlih sjenila na cijeli kapak, a crni za nanošenje sjenila u pregib. Bijeli kist načinjen je od bijele kozje dlake, a crna od ponijeve.
3. Dva kista od kojih je jedan za korektor i ruž. Crno bijeli kist namijenjen je za nanošenje korektora, a crni za nanošenje ruža. Oba kista namijenjena su preciznoj aplikaciji i sintetičke su dlake.
4. Dva kista od kojih je jedan za precizno popunjavanje obrva i nanošenje eyelinera. Oba su načinjena od sintetičke dlake.

Pranje kistova: radi osobne higijene i mogućnosti stvaranja bakterija kistove redovito operite. Posebno ako koristite kremaste proizvode, tada ih operite nakon svakog korištenja. Kistove namočite u mlakoj vodi i sapunom ili blagim sredstvom za kistove operite sve tragove prijašnjeg korištenja. Dobro ih ocijedite i stavite sušiti polegnute.

Dimenzije: 15 cm x 6 cm.

Više pogledajte na: http://daljepoti.hr/malu-wilz-mini-professional-brush-set-proizvod-584/

Cijena: 199,00 kn
Trgovina: Daljepoti d.o.o.