POGLEDAJTE ZAŠTO MOŽE ODABIR ZA SMJEŠTAJ U SESTRE MACE DOM, POSTATI VAŠ DRUGI DOM?
Objavljeno: 26.02.2021 u 01:00. Kategorija: Vijesti

Izvor;Treća dob

SESTRE MACE DOM već punih 20 godina pruža usluge smještaja i skrbi za starije i nemoćne osobe kroz trajni ili privremeni smještaj sa mogućnošću cjelodnevnog boravka  na adresi Zaprešić, Pojatno, Jurjevska 27.

 

Od  01./2021. god. nakon završetka dogradnje i rekonstrukcije  gornjeg  objekta  Doma, povećali smo smještajni kapacitet na 57 Korisnika, ali i podigli kvalitetu življenja i rada u Domu na još viši nivo. Stoga se vrlo brzo može realizirati potreban smještaj.

 

Dom se sastoji od dva odvojena objekta, smještenih u vrlo lijepom  parku-voćnjaku površine 5000 m2. Uz objekte Doma, u parku se nalazi „kućica“ s dva apartmana za odvojeno stanovanje, sjenica s prekrasnim pogledom, te uređene staze i puteljci.

 

Život u Domu  provodi se u vrlo ugodnim i  funkcionalno opremljenim sobama s vlastitim sanitarnim čvorom i prostranim dnevnim boravcima s prekrasnim pogledima u prirodu, koristeći park  kao produženi dnevni boravak, ljeti i zimi. Objekti Doma su klimatizirani i posjeduju osobna dizala.

 

Briga o zdravlju  za 57 Korisnika (pokretnih, polupokretnih ili nepokretnih) organizirana je kroz liječničku skrb, 24 satnu zdravstvenu njegu stručnih djelatnika, rehabilitaciju i fizikalnu terapiju.

Prehrana je organizirana na načelima HACCP standarda.

 

Slobodno vrijeme  provodi se kroz razne radno kreativne programe/radionice: likovna, muzička, čitaonice, društvene igre i grupne tjelovježbe primjerene starijoj dobi.

 

Sigurnost u starosti i bolesti – kada je i najteža, ljepota življenja u ovom okruženju,  sigurno je odabir Sestre Mace Doma  prava odluka.

Uz stručne, odgovorne,  ljudski tople djelatnike Doma, uz prehranu i pripremanu u kuhinji Doma, uređeni okoliš sa sjenicom, stazama za šetnju, cvjetnjacima;  samo jednim iskorakom iz dnevnog boravka, sigurno je za poželjeti sebi i svojima .

 

Dođite  kod nas na kavu ili sok (mi nemamo Corone), pogledajte   sve ono o čemu smo vam pričali  prema svim preventivnim mjerama zaštite od Corone   kako bi mogli  onog momenta kad zatreba Vama ili vašim najbližima, donijeti dobru i pravu odluku.

  Ako se i Vi kod posjete budete ugodno i dobro  osjećali, onda je sigurno odabir za  smještaj u SESTRE MACE DOM za Vas ili Vaše najmilije, dobra odluka.                       

Pogledajte galeriju slika

                                

Na svaki Vaš upit rado ćemo odgovoriti, a od Vas očekujemo da nas posjetite i osjetite želju da svoje najmilije smjestite u Sestre Mace Dom.

Sestre Mace Dom – Pojatno, Jurjevska 27, 10294 Zaprešić
e mail: info@sestramaca.hr
Tel: 01/3315-651 (52) (53)
mob: 099/216-4583 – Ravnateljica 098/273-083- Vls.

Posjetite nas na našoj stranici www.sestramaca.hr

i Katalogu domova za starije domovizastarije.trecadobhrvatska.com/zupanije/zagrebacka/sestre-mace-dom-dom-za-starije-i-nemocne-osobe/

kao i na našem FACEBOOK: http://https://www.facebook.com/sestremacedom/